Jun 20, 2016

RIANG RIA RAYA BLOGGER CONTEST BY LAZADA - BERPELUANG BERAYA DENGAN FUJIFILM INSTAX CAMERA

Assalamualaikum and hello readers :)

Lazada the best shopping website berbesar hati buat RIANG RIA RAYA BLOGGER CONTEST untuk semua blogger Malaysia dan dalam apa jua bahasa. Woot Woot teruja pulak aku nak join sebab hadiahnya berupa Fujifilm Instax Mini Camera untuk 10 pemenang. Memang baik hati betoilah Lazada ni. Hehe :) Manalah tau mungkin rezeki aku ada disini. In shaa Allah.

Cara nak join boleh tengok bawah ni. Kalau nak tahu details lebih lanjut boleh pergi tengok dekat Blog Iday dekat entry tu blogger Iday ada terang secara details cara nak join contest masyuk dari Lazada ni. Hehe :)




So sempena bulan Ramadhan ni yang dah tak lama lagi nak masuk bulan Syawal banyaklah persiapan raya nak kena sediakan. 4 barang bawah ni adalah the most item yang aku nanak di hari raya nanti dan semestinya beli hanya di LAZADA untuk aku dan family.

1) Pensonic Juice Extrator untuk buat jus pada tetamu yang datang beraya 

Cuaca sekarang kan sedikit panas so dengan adanya juice extrator dari Pensonic ni boleh lah buat aiq jus buah untuk tetamu yang datang beraya. Sejuklah tekak kami semua. Hoho ^_^
Harga Juice Extrator cuma RM93.70. Wah gila murah !


Kalau nak beli boleh KLIK SINI

2) Baby Carrier untuk baby Iman Az-Zahra.

Tahun ni raya pertama dengan anak menakan pertama Nurul Iman Az-Zahra so kena lah beli baby carrier ni baru senang nak bawa baby Iman raya sana sini kumpui duit raya. Nanti bila duit raya Iman banyak boleh la ceksu minta sikit. Haha :)
Harganya cuma RM58.40. Sangat murah! 


Kalau nak beli boleh KLIK SINI

3) Mini Sewing Machine untuk diri sendiri.

Sekarang ni minat aku terhadap barang DIY ( Do It Yourself ) semakin bercambah. So tahun ni punya tudung memang dok aim nak jahit sendiri. Dengan adanya mini sewing machine ni boleh lah aku mengedik raya tahun ni. Harga sewing machine ni ? Murah sangat cuma RM34.90 sahaja ! 

Kalau nak beli boleh KLIK SINI


4) Rak buku untuk buku yang berlambak-lambak dekat ruang tamu.

Kami satu family memang suka membaca so dekat rumah tu ada 3 rak buku yang memang penuh sungguh-sungguh. Satu rak untuk buku novel aku, satu rak untuk buku agama ayah aku dan lagi satu rak majalah-majalah Wanita mak aku. Haha. So dengan adanya rak buku ni boleh lah letak buku-buku kami satu tempat je. Harganya pun murah woi ! Cuma RM33.00 sahaja ! 

Kalau nak beli boleh KLIK SINI

So total kesemua empat barang di atas RM93.70 + RM58.40 + RM34.90 + RM33.00 = RM220 sahaja ! Murah sangat murah ! Lagipun barang-barang ini akan memudahkan perjalanan hari raya kami sekeluarga nanti. Barang kat Lazada ni memang bestlah ! Kan aku dah bagitau dari awal lagi tadi yang Lazada is the most best website to shopping ! 

Jadi kepada semua readers tunggu apa lagi pergilah cuci mata lepastu klik klik add to cart je barang-barang yang hangpa nak beli dan melaram masa raya nanti.Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. Hangpa boleh shopping bermula pada 21 Jun 2016 sehingga 24 Jun 2016 ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Banyak tu diskaunnya ! Boleh check link ini : 



Untuk para blogger boleh la join contest ni by clicking the banner below. Btw semoga aku terpilih menjadi antara yang 10 orang bertuah untuk memenangi Fujifilm Instax Mini Camera ni. Amin.

*Klik Banner untuk join*


Ok bai. Terima Kasih.



5 ulasan:

  1. akak dah beli mesin tu..dah siap jahit tudung untuk anak satu hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh senang tak nak jahit guna mesin tu kak ?

      Padam
    2. Wahh senang tak nak jahit guna mesin tu kak ?

      Padam