Jun 14, 2016

RAYA GIVEAWAY : JUALAN RAYA MELETOP 2016

Assalamualaikum and hello readers. 

Sekarang ni www.nile.com.my (one of the website yang aku selalu shopping) berbesar hati buat Jualan Raya Meletop 2016 tau. Siap FREE DELIVERY lagi dengan minimum purchase cuma RM48. 


Bawah ni antara 5 item yang aku dok aim nak beli. Hoho. Serius tak sabaq. Suka sangat dengan barang-barang yang NILE jual sebab murah, best dan berkualiti. Trend terkini tau. Barang untuk perempuan, lelaki untuk baby dan kanak-kanak pun ada. 



ProductCandy Color OL Heel
JLM2016 Sales price: RM15.90
Date: 22/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only



ProductKorean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


Product:Classical Men Boat Shoes
JLM2016 Sales price: RM23.90
Date: 24/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 30/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only


ProductTraveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Best kan barang-barang yang NILE buat jualan meletop ni ! Tapi ni cuma 5 yang aku sendiri nak beli. Hangpa boleh klik banner dekat atas kalau nak tengok barang-barang lain dalam Jualan Raya Meletop 2016 ni ! Ok lah tak sabaq nak pergi usha website NILE nak beli barang-barang lain. 

Ok bai. Terima Kasih. 








Tiada ulasan:

Catat Ulasan